Service

ROBOTECH er specialister i service på maskiner til medicinal- og fødevareindustrien

Vi står til rådighed for kunden med vores brede erfaring og knowhow indenfor automatikservice.

Flemming P. Jørgensen

Automatikservice

Vores mange kompetencer inden for automation, robot- og håndteringsteknik samt pakke- og medicinalmaskiner giver dig den nødvendige fleksibilitet. Ofte vil du også opleve, at der både er tid og penge at spare ved at anvende den samme stabile partner til flere løsninger. ROBOTECH er specialister i service på maskiner til medicinal- og fødevareindustrien. Vi servicerer robotter, brochureilæggere, tabletpresser og pakkemaskiner efter producentens forskrifter og kan også tilbyde oplæring af personale. Efter gennemført service og justering testes og indkøres maskinen. Arbejdet bliver efterfølgende dokumenteret i en servicerapport. I rapporten vil der være henvisning til proceduren, servicen er foretaget efter, og der vil være beskrivelse af evt. anvendt måleudstyr samt sporbarheden af kalibreringen af dette. Desuden vil der være eventuelle kommentarer om maskinens tilstand samt forslag til mulige forbedringer. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde og samarbejdspartner hos ROBOTECH.

Friktionsfeedere

Vi er specialister i friktionsfeedere også kendt som brochureilægger. Vi forhandler det verdensførende brand Rontech AG, og vi er både leveringsdygtige i nye komplette anlæg, feedere til indbygning på pakkelinjer samt selvfølgelig service og reservedele.

Industrirobotter

 Hos ROBOTECH har vi mange års erfaring med robotteknik. Vi forhandler Yamaha og Stäubli robotter, og vi er naturligvis leveringsdygtige i support, service og reservedele.