Om Robotech

Historien

ROBOTECH blev udskilt som selvstændigt aktieselskab i januar 2009. Fra starten var planen den samme som i dag: Levering, support og servicering af automation, dataopsamling og håndteringsteknik. Firmaet er beliggende i industrikvarteret i Birkerød med nem adgang til serviceopgaver i Nordsjælland, og resten af landet dækkes af salgsingeniører fra hjemmekontorer

Visionen

Vores mange kompetencer inden for automation, robot- og håndteringsteknik samt pakke- og medicinalmaskiner giver dig den nødvendige fleksibilitet. Ofte vil du også opleve, at der både er tid og penge at spare ved at anvende den samme stabile partner til flere løsninger. Her på siderne kan du læse mere om, hvad vi står for, og hvordan vi kan hjælpe dig. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde og samarbejdspartner hos ROBOTECH.

Værdierne

Hos ROBOTECH har vi en flad struktur, hvor hver enkelt medarbejder er i stand til at træffe selvstændige beslutninger. Vi samarbejder med førende producenter af automationsteknik gennem mange år og fungere som deres forlænge arm i Danmark og Skandinavien.